Home > Over ons

Over Watersportwinkel - Reus

Wie zijn wij en waarom zou u voor ons kiezen?

Wij zijn een veelzijdig en vooruitstrevend watersportbedrijf waarin de wens van de klant voorop staat. In onze webshop vindt u als klant een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Met onze kennis en ervaring proberen wij ervoor te zorgen dat u op deze webshop de artikelen en onderdelen kunt vinden die u nodig heeft. Bent u op zoek naar een onderdeel dat wij niet aanbieden, neemt u dan gerust contact met ons op. Tevens richten wij ons naast onze webshop ook op verkoop, reparatie en stalling van boten. Hiervoor kunt u uitstekend terecht op watersportreus.nl

Haal de beste spullen in een watersport winkel

Watersport is een geweldige sport om jezelf in uit te leven. Om volledig van watersport te genieten moet je de beste en veiligste uitrusting hebben. Dat betekent dat je naar een watersport winkel moet gaan. Deze winkels zijn de beste plaatsen waar je de meest geschikte sportuitrusting kunt krijgen voor verschillende watersporten. Bij ons kun je uitrusting en apparatuur vinden voor activiteiten zoals zeilen, duiken, windsurfen, zwemmen, snorkelen, kajakken en nog veel meer. Elke watersportliefhebber zal je vertellen om je uitrusting bij een winkel te halen dat zich specifiek op watersporten focust.

Goede kwaliteit materialen

De gewone watersporter denkt misschien niet na over wat voor soort uitrusting ze zullen gebruiken bij het beoefenen van watersporten. Maar als je je goed wilt voorbereiden heb je de juiste uitrusting nodig. Dit is niet alleen relevant voor het gemak en plezier, maar ook voor je veiligheid. De beste en meest ergonomische apparatuur vind je in gespecialiseerde watersportwinkels, zoals die van ons. Ook kun je uitrusting vinden in algemene winkels in winkelcentra, maar deze producten zijn echter generiek.

De producten die wij hebben geselecteerd in onze webshop zijn gemaakt van betere materialen en betere kwaliteit. Daarnaast zijn ze ergonomisch, veiliger en handiger in gebruik. Via watersport winkels kun je ook de uitrusting vinden die wordt gebruikt door professionele watersporters. Tevens kunnen wij je kundig advies op maat bieden. 

Concurrerende prijzen

Vaak is het zo dat top uitrustingen die in de watersport gebruikt worden vrij duur zijn, maar er zijn ook budget instapproducten die je kunt kopen. Vanwege ons grote assortiment hebben wij veel van dit zulk instapproducten die nog steeds kwalitatief op niveau zijn. Daarnaast zijn sommige watersport producten die je in gewone winkels koopt zelfs duurder dan deze instap producten. Wat we vaak terug zien is dat deze instapproducten de generieke exemplaren die je in algemene winkels ziet vaak overtreffen in gebruik. Dat komt omdat watersportwinkels ernaar streven de beste uitrusting voor watersporters te leveren, en wij de watersporter kennen. Ook omdat we een toegewijde distributeur van watersportartikelen zijn, kunnen we ons uitsluitend op watersport richten.

Ervaring

Vanwege de ervaring en kennis kun je beter naar een watersport winkel gaan voor producten die specifiek zijn bedoeld voor de watersport. Wij zijn zelf volledig betrokken in de watersport. Veel van de producten hebben we zelf gebruikt of gebruiken we nog steeds. We kunnen ons dus als geen ander inleven in de watersporter en wat hij of zij het beste kan gebruiken. We kunnen je door onze jarenlange ervaring ook goed adviseren.

Heb je nog vragen ? Neem gerust contact met ons op. 

Wij bieden haal- en breng service bij onderhoud en reparatie. Wij verzorgen reparaties door heel Nederland. En zelfs extra snelle boot reparatie voor de regio’s Amsterdam, West-Friesland (Grootebroek, Enkhuizen, Bovenkarspel).

Gratis verzonden vanaf €75
Klanten beoordelen ons met 4.5 / 5
Specialistisch advies 0228-764 005 (ma t/m za)

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste watersportnieuws en ontvang €5 korting op je eerste bestelling!
Inschrijven
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram