Home > Contact

Contact

Contact opnemen

Watersportwinkel - Reus hecht veel waarde aan kennis, service en klantvriendelijkheid. Geen vraag is ons teveel en wij proberen iedereen te voorzien van een passend en duidelijk advies. Wij staan u graag (na afspraak) te woord op locatie. Tevens horen wij graag van u wanneer u het gewenste product niet in onze shop kunt vinden. Grote kans dat wij dit ook zeer spoedig kunnen leveren!

E-mail:
Voor vragen met betrekking tot bestellingen vragen wij u een e-mail te sturen. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden, zodat u snel voorzien wordt van een passend antwoord. U kunt uw e-mail sturen naar [email protected]

Telefoon:
Telefonische vragen alleen met betrekking tot producten op de webshop (service & ondersteuning). Voor bestelling en leveringsvragen gelieve te e-mailen.

Klachten
Als uw ervaring of product niet zo is zoals gewenst, dan horen wij dat graag. Alleen met uw opmerkingen of suggesties kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Wij maken werk van alle opmerkingen, suggesties of klachten!

Contactgegevens

Adres
Watersportwinkel - Reus
Wijzend 1
1614 MD Lutjebroek

Telefoon: 0228-764005 


Bedrijfsgegevens
KvK-nummer: 37149272
BTW-nummer: NL188359047B01
Gratis verzonden vanaf €75
Klanten beoordelen ons met 4.5 / 5
Specialistisch advies 0228-764 005 (ma t/m za)

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste watersportnieuws en ontvang €5 korting op je eerste bestelling!
Inschrijven
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram